Belediye Başkanı Tahmazoğlu, sanayi sitesi alanını

Belediye Başkanı Tahmazoğlu, sanayi sitesi alanını inceledi


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehir merkezindeki oto tamircilerini bir araya toplamak ve modern çalışma alanı oluşturmak için kurulması planlanan Şahinbey Sanayi Sitesi alanında incelemelerde bulundu.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu, inceleme esnasında firma yetkililerinden bilgi aldı. Söz konusu alan sayesinde, 40 yılı aşkın bir süredir kangren olmuş bir meselenin çözüme kavuşacağını belirten Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Eski garajlar başta olmak üzere Güneş, Perilikaya ve Ocaklar mahallemizde bulunan birçok oto tamircisi esnafımız maalesef uygun olmayan şartlarda çalışmalarını sürdürmektedir. Küçücük dükkanlar var. Üstü konut altı dükkan. Bu durumdan hem kendileri hem de üstte oturan vatandaşlarımız rahatsız olmaktadır. Bunu ortadan kaldırmak adına Şahinbey Sanayi Sitesinin çalışmalarına başladık. İhaleyi alan ilgili firmamız kazı çalışmalarına başladı. 15 gün içerisinde sanayi sitemizin temelini atıp, 400 gün içerisinde de bitirmeyi planlıyoruz. 2013 yılı bitmeden de sanayi sitemizi tamamlayıp, sanayicilerimize, oto tamircileri başta olmak üzere ihtiyaç sahibi esnafımıza bu iş yerlerini vereceğiz.
     Tahmazoğlu, sanayi sitesindeki dükkanların satışına yılbaşından sonra başlanacağını ifade etti. Siteden isteyen herkesin iş yeri alamayacağını aktaran Tahmazoğlu, önceliğin ilçede yıllardan beri oto tamirciliği yapan ve maliyeye kaydı bulunan kişilere verileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Tahmazoğlu, sanayi sitesi alanını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER