Belediye Bingölspor, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı

Belediye Bingölspor, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı -Belediye Bingölspor Teknik Direktörü Nihat Balan: Her maçımız final havasında geçecektir


BİNGÖL (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Belediye Bingölspor, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı.
     Bingöl Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen idmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Belediye Bingölspor Teknik Direktörü Nihat Balan, en zor grupta mücadele ettiklerini söyledi.
     Saha avantajlarını kullanıp Ümraniye maçını kazanmak istediklerini anlatan Balan, şöyle dedi:
     Ligin 2. yarısı zor maçlara sahne oluyor, kamp öncesi takıma bazı takviyeler yaptık. Bunun yanında bazı şansızlıklar da yaşadık, ciddi sakatlıklar geçiren futbolcularımız oldu. Tabii bunlar da bizi olumsuz etkiliyor. Ümraniye, bu grubun önemli takımlarından biri ve çok iyi kadroları var. İnşallah saha avantajımızı kullanıp, maçı kazanmak istiyoruz. Ligin son haftalarına kadar devam edecek bir mücadele olacak. Son haftaya kadar ligin hem altında hem de üstünde bu mücadele devam edecek. Her maçımız final havasında geçecektir. Bu grupta 10 takımın lider çıkma şansı var. Bu takımlardan biri de Belediye Bingölspordur. Hedefi olan takımlar ne kadar şanslıysa, biz de o kadar şanslıyız. İnşallah sezon sonunda gülen takımlardan biri Bingölspor olacaktır.
    
     Muhabir: Naim Boşkut / Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Belediye Bingölspor, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER