Belediye Meclis üyesi Yüksel, trafik kazasında

Belediye Meclis üyesi Yüksel, trafik kazasında yaşamını yitirdi -Atilla Yüksel, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı


SİVAS (A.A) - Sivas Belediye Meclisi üyesi Atilla Yüksel (46), geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.
     Sivasta geçen hafta geçirdiği trafik kazasının ardından Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören Yüksel, hayatını kaybetti. Yüksel için Sivas Belediyesi önünde tören düzenlendi.
     Merhumun özgeçmişinin okunmasının ardından konuşan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, çok değer verdikleri meclis üyelerini elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
     Yükselin ailesine ve belediye meclisine başsağlığı dileyen Ürgüp, Atilla kardeşimiz, meclisimizin güler yüzlü, sempatik, herkese karşı yakınlığı olan, siyasi mücadelesini üslubuyla, adabıyla yapan, güzel bir insandı. Cenabı Allah onu Peygamber Efendimize ve şehitlerimize komşu kılsın. Mekanı cennet olsun dedi.
     Törende, Yükselin ailesi, yakınları ve sevenleri, gözyaşlarını tutamadı. Atilla Yükselin cenazesi, Ulu Camide öğle namazına müteakiben, İl Müftüsü Yusuf Şahinin kıldırdığı cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığına defnedildi.
     Yükseli son yolculuğuna, ailesi ve yakınları ile Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, bazı protokol üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş uğurladı.
     Serbest muhasebeci Atilla Yükselin, yerel bir gazetede stajyer muhabir olarak görev yapan 17 yaşındaki oğlu Emre Yüksel de 2007 yılında trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti.
    
     -Sivas Belediyesinden başsağlığı mesajı-
    
     Bu arada, Sivas Belediyesi, Yüksel için başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, 2009 yılı Mart ayında yapılan yerel seçimlerde BBPden meclis üyesi seçilen merhum Atilla Yüksel, bir kız ve bir erkek çocuk babasıydı. Yüksele Allahtan rahmet, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz denildi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Belediye Meclis üyesi Yüksel, trafik kazasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER