Belediye otobüsü şoföründen örnek davranış

Belediye otobüsü şoföründen örnek davranış -İzmirde bir belediye şoförü, Kurban Bayramı nedeniyle, otobüse binen vatandaşlara kolonya ve şeker ikram ediyor -Bayram Tosun: Yolculardan çok güzel tepkiler alıyoruz. Bu bizi mutlu e


İZMİR (A.A) - İzmirde bir belediye şoförü, Kurban Bayramı nedeniyle, otobüse binen vatandaşlara kolonya ve şeker ikram ediyor.
     Çamkule-Gümrük güzergahında çalışan 204 hat numaralı otobüsün şoförü Bayram Tosun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birkaç yıl önce Ramazan Bayramında başladığı yolcuların bayramını kutlama uygulamasını, geleneksel hale getirdiğini belirtti.
     Otobüse binen her yolcuya kolonya ve şeker ikram ettiğini ve vatandaşların bayramını kutladığını dile getiren Tosun, insanların bu durumda şaşkınlığını gizleyemediğini ifade etti.
     Tosun, şöyle konuştu:
     Bayramı anlamına uygun bir şekilde yaşamak için her bayram otobüsüme kolonya ve şekerimi alıp biniyorum. Otobüsüme binen yolcuların bayramlarını kutlayıp kolonya ikram ediyorum. Birkaç şoför arkadaşım daha bu yıl benzer şekilde yolcularının bayramını kutlamaya başladı. Bu tamamen gönüllü bir girişim. Yolculardan çok güzel tepkiler alıyoruz. Bu bizi mutlu ediyor ve motivasyon sağlıyor.
     Yolculardan Fatih Eren ise otobüse bindiğinde karşısında kolonya ikram eden şoförü görünce şaşırdığını belirterek, Helal olsun diyorum. Bayramın bayram olduğunu bize anlatan pek bir şey kalmadı. Bu davranış beni çok sevindirdi, eski bayramlarda hissettiğim duyguları hatırladım dedi.
    
     Muhabir: Tolga Albay / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Belediye otobüsü şoföründen örnek davranış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER