Bem

Bem-Bir-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Sevinçten Vali Balkanlıoğluna ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Bem-Bir-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlunu makamında ziyaret etti.
     Balkanlıoğlu, kabulünde yaptığı konuşmada, sendikaların üstlendiği görevleri ve yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.
     Çalışanlar arasındaki ücret dengesizliğinin ortadan kaldırılması yönünde yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını ifade eden Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:
     Eskiden aşırı derecede göze çarpan ücret dengesizliği ortadan kaldırıldı. Zamanında bir şoför, müdüründen daha çok maaş alıyordu. Bu çalışma hayatını olumsuz yönde etkiliyordu. Çalışma ortamlarında anlaşmazlıklar yaratıyordu. Sendikalar, çalışanların haklarını ve ekonomik durumlarını koruyup, yaşam standartlarının düzenlenmesinde çok büyük emekleri var. Afyonkarahisar İl Özel İdaresinde görev yapan memurların ekonomik durumlarının iyileştirilmesi amacıyla yapılacak Sosyal Denge Sözleşmesi ön görüşmelerinin olumlu yönde gerçekleşeceğini umut diyorum.
     Sevinç de, Sosyal Denge Sözleşmesi ön görüşmeleri kapsamında Afyonkarahisara geldiğini bildirdi.
     Sendikal çalışmalar hakkında da bilgiler veren Sevinç, desteklerinden dolayı Balkanlıoğluna teşekkür etti.
     Ziyarete, Bem-Bir-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Mehmet Demir, Afyonkarahisar Şube Sekreteri Osman Ziya Bilim ve Afyonkarahisar Mali Sekreteri Muhittin Ok da katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Deniz Açık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER