Beşikdüzü Adliyesinin kapanacağı iddiası

Beşikdüzü Adliyesinin kapanacağı iddiası


TRABZON (A.A) - Beşikdüzü Adliyesinin kapanacağı yönündeki iddialar gerekçesiyle Belediye Başkanı Ramis Uzunun katılımıyla yapılan toplantıda, çalışmaların takip edilmesi için komisyon kuruldu.
     İlçedeki bir kahvehanede düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Uzun, CHP İlçe Başkanı Cemal Sezgin, MHP İlçe Başkanı Muhammet Angın, MHP Trabzon eski milletvekili Orhan Bıçakcıoğlu ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
     Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Uzun, İlçemiz köy olmasın sloganıyla bu organizasyonu düzenlediklerini belirterek, adliyenin kapatılması halinde ilçenin 1987 yılı öncesine döneceğini öne sürdü.
     Bir kurumun kapanmasının olumsuz sonuçlar yaratabileceğini ifade eden Uzun, Beşikdüzünde bundan sonra başka kurumların da gideceği şeklinde duyumlar almaktayız. Biz bu süreçte hem adliyeyi istiyoruz hem diğer kurumların Beşikdüzünden alınmasını istemiyoruz dedi.
     Konuşmaların ardından komisyonun oluşturulması için temsil ve yürütme heyeti seçildi.
     Komisyonun yapacağı çalışmalar kapsamında ilk olarak, 21 Haziranda kaymakamlık binası önünde basın açıklaması yapılmasına karar verildi.
    
     Muhabir: Muhamet Taş / Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Beşikdüzü Adliyesinin kapanacağı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER