Beşiktaşın Boluda tesis yapma çalışmaları

Beşiktaşın Boluda tesis yapma çalışmaları -BJK Yönetim Kurulu Üyesi Atalay, Taşlı Yayla mevkisindeki Seben Göleti çevresinde inceleme yaptı (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Boluda yapmayı planladıkları tesis için Taşlı Yayla mevkindeki Seben Göleti çevresinde incelemelerde bulundu.
     İncelemeler sırasında gazetecilere açıklama yapan Atalay, Taşlı Yayla mevkisini çok beğendiklerini ve burada tesis yapılabilecek çok sayıda alan olduğunu ifade ederek, kendilerini karşılayan Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmazın yaklaşımından dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.
     Boluda tesis yapabilmeleri için buraya geldiklerini dile getiren Atalay, Sayın başkanımız bu konuda son derece yapıcı. Yeter ki Boluya bir tesis yapılsın veya bir spor takımının hizmetine açılacak yer oluşsun diye bütün gayretini gösteriyor. Biz de bunu karşılıksız bırakmayacağız ve mutlaka buraya bir tesis düşünüyoruz bunu gerçekleştireceğiz diye konuştu.
     Seben Göletine yakın bir yerde tesis kurmayı düşündüklerini vurgulayan Atalay, Tabi göle yakın olması çok güzel. Bunun teknik olarak planlamasını ben yapamam mutlaka bunu peyzajcılar daha iyi planlarlar ve en kısa sürede onları göndeririz ve onlarda değerlendirmelerini yaparlar dedi.
     Bolu Belediye Başkanı Yılmaz da bütün spor dallarını Boluda ağırlamak istediklerini belirterek, Antalya kış aylarında futbol takımları için neyi ifade ediyorsa Boluda yaz aylarında onu ifade etmelidir şeklinde konuştu.
     Fenerbahçenin Düzceye tesis yaparak büyük bir adım attığını, Beşiktaşın Galatasarayın da Boluya gelerek Boluyu spor merkezi haline getirebileceğini anlatan Yılmaz, şunları söyledi:
     Dünya takımları yaz aylarında Boluya gelsin biz bunun alt yapısını yapacağız. Bu doğayı Allah bize özel vermiş. Biz diyoruz ki alın tapusunu isterseniz 10 sene sonra yapın ekonomik durumunuz düzgün olmayabilir, bu bizim için sorun değil. Siz yer beğenin buyurun gelin tesisimizi yapalım. Biz altyapısını yaparız.
     İncelemeler sırasında Atalaya, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Başkanı Abdullah Abat, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen eşlik etti.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Beşiktaşın Boluda tesis yapma çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER