Beşiktaşın eski futbolcusu Bobo Kayserisporda

Beşiktaşın eski futbolcusu Bobo Kayserisporda -Sarı-kırmızılı kulüp, Brezilyalı futbolcu Bobo ile 3 yıllık sözleşme imzaladı


KAYSERİ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, bir dönem Beşiktaş forması giyen Brezilyalı futbolcu Bobo ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
     Kayserispor Genel Müdürü Süleyman Hurma ile Bobo, Kadir Has Tesislerinde basın toplantısı düzenledi.
     Hurma, kulüp olarak kaliteli bir oyuncuyu kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını belirterek, Çok önemli bir oyuncuyu transfer ettik. Bobo, Türkiyeyi çok iyi tanıyan, Türkiye ligini bilen ve ligde çok büyük başarılara imza atmış bir oyuncu. Çok güçlü bir takımımız vardı, daha da güçlendik dedi.
     Transferlerin devam edeceğini ifade eden Hurma, Bobo inşallah burada Gökhan Ünal, Makukula gibi gol kralı olacak. Biz de onun başarılarıyla hem sevineceğiz hem de gurur duyacağız. Umarım her iki taraf için de hayırlı bir transfer olur diye konuştu.
     Kayserispora geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Bobo, Türkiyede kendisini evinde gibi hissettiğini dile getirdi.
     Kayserisporun ocak ayından beri benimle ilgilendiğini biliyordum diyen Bobo, şunları söyledi:
     Süleyman Hurma bana takımın hedeflerinden bahsetti. Ben de burada mutlu olmak, başarı yakalamak istiyorum. Türkiyede daha önce başarılı oldum. Bu başarılara burada da devam etmek istiyorum. Kamp sürecini iyi değerlendirip, iyi bir sezon geçirmeyi umuyorum.
    
     -Hurma: Kimseye etik dışı davranmadık-
    
     Öte yandan Bobo ile ilgilenen Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlının, Bobo hakkındaki açıklamaları sorulan Süleyman Hurma, kimseye etik dışı davranmadıklarını ifade etti.
     Bobo ile 6 aydır görüştüklerini kaydeden Hurma, şöyle devam etti:
     Bobo gündemimizde olan bir oyuncuydu. Tabii ki bir oyuncuyu birçok kulüp isteyebilir ama bunlardan biri transfer edecektir. Mersin İdmanyurduna ait olmayan bir oyuncuyu transfer ettiğimiz için bizi suçlayamazlar. Biz transferde doğru yol ne ise onu yaptık. Zaman zaman böyle şeyler oluyor ama iki kulüp dosttur. Mutlaka birbirini anlayacaktır.
     Bobo ise Kayserisporu, hedefleri doğrultusunda tercih ettiğini vurgulayarak, Devre arasında Kayserispor bana teklif yaptı. O zaman gereken şartlar oluşmadı. Mersin İdmanyurdu da benimle ilgilendi ama Kayserisporun bana sunduğu proje, futbolcu kariyeri olarak beni daha ileriye götüreceği için Kayserisporu tercih ettim diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Beşiktaşın eski futbolcusu Bobo Kayserisporda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER