Beypazarı Kaymakamı ve Belediye Başkanı, hastane

Beypazarı Kaymakamı ve Belediye Başkanı, hastane inşaatını inceledi


ANKARA (A.A) - Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya ve Belediye Başkanı Cengiz Özalp, TOKİ tarafından yaptırılan 100 yatak kapasiteli hastane inşaatında incelemelerde bulundu.
     Kaymakam Kaya, yeni binada incelemelerde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, hastanenin eksikliklerinin giderilmesi için çalıştıklarını söyledi.
     Yeni hastane binasının 12.5 milyon liraya mal olacağını kaydeden Kaymakam Kaya, hastane 4 kat üzerine inşa edildi. Hastane içinde çeşitli üniteler yer alırken, 250 kişilik konferans salonu yer alacak. Hastanemiz kısa bir süre sonra hizmete girmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz dedi.
     Belediye Başkanı Cengiz Özalp da İlçe halkını, daha doğrusu bölge halkını sevindirecek hastanemiz,Ramazan bayramından sonra hastalara hizmet verecek. Böylece İlçe halkımız başta olmak üzere, Mihalıççık ilçesi ve köyleri, Kıbrısçık ilçesi ve bazı köyleri, Nallıhan ilçesi ve köyleri halkına hizmet verecek hastane girmiş olacak şeklinde konuştu.
     Özalp, ilçeye hakim Salihler tepesine yapılan yeni devlet hastanesi binasına, belediye olarak ulaşım yollarını tamamladıklarını ve asfaltla kapladıklarını, yön levhalarını da yerleştirerek, halkın hastaneye ulaşımını kolaylaştırdıklarını sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Beypazarı Kaymakamı ve Belediye Başkanı, hastane Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER