Beypazarı Kaymakamlığının kömür ve yemek yardımları

Beypazarı Kaymakamlığının kömür ve yemek yardımları


ANKARA (A.A) - Beypazarı Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla ihtiyaçlı ailelere kömür ve yemek yardımı yapıyor.
     Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, yaptığı açıklamada, ilçedeki fakir ailelere toplam 2 bin ton kömür dağıtacaklarını belirterek, Bunun 500 tonu köylerde, bin 500 tonu ise ilçe merkezindeki ailelere dağıtılacak dedi.
     Köylerdeki vatandaşlara kömür dağıtımını tamamladıklarını ifade eden Kaya, Şimdi de ilçe merkezinde ikamet eden fakirlere kömürlerini vermeye başladık. Vatandaşlarımıza 1 ton 250 kilo kömür veriyoruz. Fakir fukarayı bu yıl da üşütmeyeceğiz ve aç bırakmayacağız diye konuştu.
     Kaya, SYDV aracılığıyla ilçede belirlenen fakirlere sıcak yemek verdiklerini, akşamları da evlerine sefer tasları ile yemek götürdüklerini kaydetti.
     Evlerine sefer taslarıyla yemek getirilen vatandaşlar ise uygulamadan son derece memnun kaldıklarını, kış günlerinde aşevine giderek yemek almalarının imkansız olduğunu belirterek, uygulamayı başlatan yetkililere teşekkür ettiler.
    
     Muhabir: Yaşar Tonbak
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Beypazarı Kaymakamlığının kömür ve yemek yardımları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER