Beytüşşebaptaki mayın patlaması

Beytüşşebaptaki mayın patlaması -Şehit Özün arkadaşı Arıkan: Gökhan, Bilal hocanın sala verişini çok beğendiği için salasını onun okumasını istedi


NİĞDE (A.A) - Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Özün, telefonda görüştüğü arkadaşından helallik istediği belirtildi.
     Niğdenin Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan beldesindeki arkadaşı Yakup Arıkan, Gökhanın şehit olmadan önceki akşam kendisini telefonla aradığını ve bir süre sohbet ettiklerini söyledi.
     Gökhan Özle çocukluk arkadaşı olduklarını ve şu an çalıştığı fırında büyüdüklerini anlatan Arıkan, Beraber okuduk, birlikte askere gittik. Askerdeyken uzmanlığı kazandı. Askerden sonra uzmanlığa gitti. Şırnakta görev yapıyordu. Olay gününden bir gün önce akşam telefonda görüştük. Telefonda terör örgütünün köprü patlatacağını, oraya göreve gideceklerini ve pazartesi günü geri döneceklerini söyledi. Bir şey olursa hakkını helal et dedi. Ben de ağzını hayra aç öyle bir şey olmaz şeklinde cevap verdim. Daha sonra Gökhan, Sana tek vasiyetim ölüm gibi bir durum olursa salamı Bilal hocaya verdir dedi. Bilal hocanın sesini, sala verişini herkes çok sever. Gökhan da onun sala verişini çok severdi. Sesi güzeldir salasını ona verdirmemi istedi diye konuştu.
     Arıkan, Gökhanın çok iyi bir insan olduğunu ve yakın çevresinde kendi halinde kimseye zararı olmayan birisi olarak bildiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki mayın patlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER