Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -CHP Zonguldak İl Başkanı Furat: -Türkiye üzerinde karanlık oyunlar tezgahlayanlar amaçlarına asla ulaşamayacaktır


ZONGULDAK (A.A) - CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, Türkiye üzerinde karanlık oyunlar tezgahlayanlar amaçlarına asla ulaşamayacaktır dedi.
     Furat, Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde meydana gelen terör saldırısıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen hain saldırıda 10 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini belirtti.
     Artan terör olaylarının Türkiyenin birliğini, bütünlüğünü ve kardeşliğini asla bozamayacağını vurgulayan Furat, şunları kaydetti:
     Terör, ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızı daha sıkı birbirine bağlamaktadır. Türkiye üzerinde karanlık oyunlar tezgahlayanlar amaçlarına asla ulaşamayacaktır. Terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve Türk ulusuna başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER