Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: Terör örgütünün ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik düzenlemiş olduğu hain saldırılar, hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, terör örgütünün ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik düzenlemiş olduğu hain saldırıların, hiçbir zaman hedefine ulaşamayacağını bildirdi.
     Canlı, Beytüşşebapta teröristlerin yapmış olduğu hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerin acısını milletçe derinden yaşadıklarını belirterek, terör örgütünün ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik hain saldırıların hedefine ulaşamayacağını ifade etti.
     Yapılan eylemlerin, Türk milletini beraber yaşama arzusundan vazgeçiremeyeceğini vurgulayan Canlı, şunları kaydetti:
     Aziz vatanımızın savunmasını yapmak için canlarını hiç çekinmeden feda eden şehitlerimiz, Türk ulusunun her zaman yüreğinde yaşayacaktır. Halkımızın huzur ve güvenini bozmayı, ülkemizin kalkınmasını engellemeyi hedefleyen bu saldırıları esefle kınıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle aziz vatanımız uğruna kahramanca mücadele veren, bu uğurda gözünü bile kırpmadan canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, şehit ailelerine ve Türk ulusuna sabır ve baş sağlığı diliyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER