Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, Beytüşşebaptaki saldırıyı kınadı


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde meydana gelen terör saldırısını kınadı.
     Tahmazoğlu, yayımladığı mesajında, Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda 10 güvenlik görevlisinin şehit edilmesinin bir kez daha yürekleri yaktığını belirterek, Türk devletinin bölünmez bütünlüğüne saldırıda bulunan terör örgütünü kınayarak, hain saldırılar karşısında birlik ve beraberliğimizi koruyalım dedi.
     Terör örgütünce düzenlenen saldırı sonucu şehit düşen 10 askerden birinin Gaziantepli olduğunu hatırlatan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Acımız çok büyük. Daha 15 gün önce bölücü terör örgütü tarafından Gaziantepte gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu 10 vatandaşımız hayatını kaybetti. Ateş artık düştüğü yeri değil tüm yürekleri yakıyor. Milletimiz, tarihini kahramanlık destanlarıyla yazmış, bağımsızlığını kahramanca mücadele veren, bu uğurda gözünü bile kırpmadan canını veren şehitleriyle kazanmıştır. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Milletin sabrını zorlayan bu hain saldırılar karşısında Milletin birlik ve beraberliği, vatanın bütünlüğü açısından tek bir yumruk olarak, teröre karşı el ele, omuz omuza olduğumuzu göstermeliyiz. Bu acıların tekrar yaşanmaması dileğimle şehit olan evlatlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER