Bigadan kısa kısa

Bigadan kısa kısa -Güney Koreli genç, Bigaya ulaştı


ÇANAKKALE (A.A) - Güney Koreden 15 Kasım 2011de dünya turuna çıkan Jemin Park (26), Bigaya ulaştı.
     Park, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gürcistandan 31 Martta giriş yaptığı Türkiyede, Karadeniz bölgesinden Akdeniz bölgesine kadar bisikletiyle gezerek Bigaya geldiğini bildirdi.
     Birçok ülkeyi gezeceğini belirten Park, "Dünyayı gezmeyi kendim istedim. Güney Korede iki yıl askerliğimi yaparak biriktirdiğim parayla çok ucuza seyahat ediyorum. Her insan yalnız ve özgür olmalı" ifadesini kullandı.
    
     -Oya sergisi açıldı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Biga Kent Konseyi Kadın Meclisinin Kültür, Sanat ve Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu tarafından hazırlanan oya sergisi törenle açıldı.
     Halimbey Konağındaki törene, Biga Kaymakamı Fatih Genel, eşi Yasemin Genel, Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülgün Çako, Bandırma Kadın Meclisi Başkanı Nesrin Aydoğmuş katıldı.
     Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan Yardımcısı Fatma Ilgın, törende yaptığı konuşmada, iğne oyası yapan kadınların sayısının çoğalmasını sağlamak ve bu Osmanlı sanatını yaşatmak amacıyla düzenledikleri kurslarda ortaya çıkan eserleri sergilediklerini bildirdi.
     Daha sonra, sergideki eserler incelendi.
    
     -Başkan Tüzümet güven tazeledi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Biga Çiçeklidedespor Kulübünün 16ncı olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
     Kulüp binasında, divan başkanlığını Faruk Kısanın yaptığı toplantıda, 74 üyeden 39 üyenin imzasıyla başkanlığa 4üncü kez Ferhan Tüzümet seçildi.
     Tüzümet, toplantıya katılan üyelere teşekkür ederek, "Çiçeklidedespor Kulübü Derneğinin 1988 yılından bu yana kurucusu ve 4 dönemdir başkanıyım. Kulüp başkanlığı bana manevi yönden çok şey kattı. Kulübümüze maddi desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Özkan ve iş adamlarımıza teşekkür ederim" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Burak Akay
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bigadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER