Bigadan kısa kısa

Bigadan kısa kısa -Kent Konseyi üyeleri Belediye Başkanı Özkanı ziyaret etti


ÇANAKKALE (A.A) - Biga Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulunun, AK Parti, CHP ve MHPli üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Özkanı ziyaret etti.
     Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülgün Çako, ziyarette yaptığı konuşmada, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadınlar olarak bir araya geleceklerini, Kadın ve Sağlık konulu panel düzenleyip, kanser ile psikolojik rahatsızlıklar konularında kadınları bilgilendireceklerini söyledi.
     Çako, kadınları ve Belediye Başkanı Özkanın eşini, 9 Martta Biga Belediyesi Kültür Sarayında düzenlenecek panele davet etti.
    
     -Şadan Doğan, MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti-
    
     Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Başkan adayı Şadan Doğan, MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti.
     Doğan, odada seçimlerin mayıs ayında yapılmasının planlandığını belirterek, Bigamızı, Türkiye ve dünya çapında tanıtmak amacındayız. Bunu da ekibimle başaracağımıza inanıyorum. Biga, üniversitesi ve sanayisiyle gelişmekte. Siyasi parti temsilcilerimiz ve oda başkanlarımızla birlikte, Biga için neler yapabiliriz bunları belirlemek istiyoruz dedi.
     MHP İlçe Başkanı Atilla Soykan ise Doğan ve ekibine başarı diledi.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Bigadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER