Bigalı tamircinin dövme merakı

Bigalı tamircinin dövme merakı


ÇANAKKALE (A.A) - Bigada cep telefonu tamiri işi yapan Murat Tamer (23) vücudunun çeşitli yerlerine yaptırdığı dövmelerle ilgi çekiyor.
     Tamer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 11 yaşında babasını kaybettiğini ve bu dönemi atlatmasının kolay olmadığını söyledi.
     Babasının vefatından sonra oyuncaklarıyla oynayarak vakit geçirdiğini ifade eden Tamer, Oyuncaklarımın içindeki parçaları dağıtır yeniden yaparak vakit geçirirdim. 13 yaşında uzaktan kumandalı arabamın içindeki motoru çıkartıp ucuna kalem takarak adaptörle çalışan çizim kalemi yaptım. Çizim mürekkebi kullanarak içimden geldiği gibi desenler tasarladım. O günden bu yana her deseni rahatlıkla yapabiliyorum dedi.
     Tamircilerin yapamadığı tüm işleri kendisinin yapabildiğini belirten Tamer, koluna yaptığı ilk dövmenin alev şeklinde olduğunu ve iki gün içinde yaptığını belirtti.
     Vatani görevini yaptığı sırada çok sayıda asker arkadaşına da dövme yaptığını anlatan Tamer, Dövme ruhumu dışarı yansıtıyor. İçimden geldiği gibi dövme yapıyorum. En son kızımın ve eşimin adını vücuduma yazdırdım diye konuştu.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Burak Akay
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Bigalı tamircinin dövme merakı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER