Bilecikte genel asayiş uygulaması

Bilecikte genel asayiş uygulaması


BİLECİK (A.A) - Bilecik Emniyet Müdürlüğünce, il genelinde huzur operasyonu düzenlendi.
     Alınan bilgiye göre, Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekiplerince, 2 bin 266 kişide yapılan kimlik sorgusunda, Bilecik ve başka illerde, haklarında yakalama ve arama kararı bulunan 58 kişi gözaltına alınırken, suç aleti 12 mermi, bıçak, 2 tornavida, katlanır çakı ve 3 sabitlenebilir bıçak ele geçirildi.
     Kent merkezinde iş yerinden kablo hırsızlığı olayına karışan 1 kişi ve Pazaryeri ilçesinde de kasten öldürme iddiasıyla 1 kişi yakalandı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, 1.18 gram esrar, 2 adet 200 liralık sahte banknotla 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.
    
     -İş yeri ve araç denetimleri-
    
     Osmaneli Emniyet Müdürlüğü tarafından 13 kahvehane, 10 internet kafe, iki içkili lokanta, Pazaryeri Emniyet Amirliğince 10 kahvehane, 5 internet kafe, Gölpazarı Emniyet Amirliğince 12 kahvehane, Yenipazar Emniyet Amirliğince üç kahvehane, 1 tekel bayi, iki içkili lokanta, 8 tütün mamulü bayi, İnhisar Emniyet Amirliğince 4 kahvehane, iki içkili restoran, bir internet kafe ve iki Tekel bayisi denetlenerek, 4 iş yerine aykırı faaliyette bulunmaktan işlem yapıldı.
     Sarhoşluk, emre aykırı davranış, tütün mamulü tüketilmesi, kimlik bildirmeme, gürültü yapma, silah teşhirinden ve silah taşıma suçlarından toplam 43 kişiye 5 bin 510 lira idari para cezası verildi.
     Trafik denetimlerinde ise hız ihlali yapan 2 bin 353, alkollü araç kullanan 39, kırmızı ışık ihlali yapan 7, kasksız motosiklet kullanan 18, park yasağı bulunan alanlara aracını park eden 148, aracının muayenesini yaptırmayan 260, taşıma sınırı üzerinde yolcu taşıyan 47, yük taşıma sınırı üzerinde yük taşıyan 21 ve araç sigortası yaptırmayan 2, takoğraf kullanmayan 2 sürücüye ve bir araç sahibi ile diğer trafik kurallarını ihlal eden 535 sürücüye para cezaları uygulandı.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikte genel asayiş uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER