Bilecikte üniversitelilere Bilkart kolaylığı

Bilecikte üniversitelilere Bilkart kolaylığı -Kart sahibi üniversite öğrencileri, bazı iş yerleri ve belediyenin ulaşım hizmetlerinden indirimli fiyatlarla yararlanabilecek


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, üniversite öğrencilerine yönelik üretilen Bilkart ile bazı iş yerleri ve belediyenin ulaşım hizmetlerinde indirim imkanı sağlandığını bildirdi.
     Yağcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde 2012-2013 akademik yılında 10 binden fazla öğrencinin öğrenim göreceğini belirtti.
     Yerel yönetimler olarak öğrencilere çeşitli kolaylıklar sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Yağcı, şunları kaydetti:
     Bilkart sistemi, bu yıl ekim ayında kullanıma açılacak. Elektronik özellikli Bilkart, öğrencilerimize mahsus olarak verilecek. Bu kartı alabilmek için Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencisi olunması gerekiyor. Ayrıca ikametin Bilecik adresinde olması lazım. Öğrenciler, kimlik belgesi fotokopisi ve öğrenci belgesiyle bu kartı alabilir. Kart kapsamında yaklaşık 70 iş yerimizle protokol imzaladık. Öğrencilerimiz bu iş yerleri ve belediyenin ulaşım hizmetlerinden indirimli fiyatlarla yararlanma imkanına sahip olacak.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bilecikte üniversitelilere Bilkart kolaylığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER