Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -İl Encümeni toplantısı


BİLECİK (A.A) - Bilecik Encümeni toplantısı, Vali Vekili Metin Çınar başkanlığında yapıldı.
     İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Encümeni üyeleri Erol Duğan, Hayati Kaba, Nuri Aslan, Hüseyin Ünal ve Hüseyin Öteyaka ile ilgili daire müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda, gündeme alınan 6 konu görüşüldü.
     Toplantıda, Osmaneli Büyükyenice köyü ile Soğucakpınar köyü yol kavşağı yol ayırımı, yapımı ve onarımı projesi kapsamında yol projesinin çakışması nedeniyle parsellerin kamu yararı kararı alınması, Özel İdaresine ait Gazipaşa Mahallesi Dedeoğlu Caddesindeki iş yerinin kiralanması ve Valilik makam hizmetlerinde kullanılan aracın açık teklif usulüyle satışının yapılması ile diğer gündem maddeleri görüşüldü.
    
     -Gönül Elçileri projesine destek
    
     (Fotoğraflı)
    
     Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan ve Bilecikte Vali Halil İbrahim Akpınarın eşi Dr. Nihal Akpınarın himayelerinde yürütülen "Gönül Elçileri" projesi kapsamında, Huzurevindeki yaşlılara saç bakımı yapıldı.
     Gönül elçisi kuaför Aykut Büyükceylan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Gönül Günaydın Çabukoğlunun katıldığı etkinlikte, huzurevinde kalan yaşlı kadınların saç bakımlarını yaptı.
     Kadınlara saç kesimi ve bakımı hizmeti sunan gönül elçisi Büyükceylan, imkanı bulunan herkesin birer gönül elçisi olabileceğini ve projeye destek verebileceğini belirterek, bakım hizmeti alan yaşlıların mutluluklarının kendilerini daha da mutlu ettiğini söyledi.
     İl genelinde 740 kişinin "Gönül Elçisi" olduğu ve çalışmaların devam ettiği bildirildi.
    
     -Üniversiteli öğrencilerden huzurevine ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencileri, Huzurevini ziyaret etti.
     Edebiyat Kulübü öğrencileri, öğretim görevlileri Zeliha Öztürk ve Hatice Ay ile birlikte huzurevini ziyaret ederek, yaşlılarla yakından ilgilenirken, çeşitli hediyeler verdi.
     Yaşlılara kırmızı karanfil de veren öğrenciler, bir süre sohbet etti.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER