Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Camiler ve Din Görevlileri Haftası


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla camileri temizleyip gül kokularıyla donattıklarını bildirdi.
     Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, camilere her zaman önem verdiklerini ve temizliğine dikkat edilmesi konusunda her zaman duyarlı olduklarını belirterek, belediyeye bağlı ekiplerin rutin aralıklarla yaptığı cami temizliklerini hafta dolayısıyla da itinayla sürdürdüklerini kaydetti.
     Camiler ve din görevlilerinin toplum hayatında çok önemli vazifeleri yerine getirdiğini dile getiren Yağcı, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladığını bildirdi.
    
     -Gölpazarı İlçe Müftüsü Cüre, görevine başladı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Gölpazarı Müftüsü Mükerrem Cüre, yeni görevine başladı.
     Cüre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gölpazarının Bilecikin şirin bir ilçesi olduğunu belirterek, insanları güleryüzlü görmekten dolayı memnun olduğunu kaydetti.
     Cüre, şöyle konuştu:
     İstanbul Çemberlitaşta 5 yıl imamlık görevini yerine getirdim. Mersinin Erdemli ilçesinde 5 yıl vaizlik yaptıktan sonra Kahramanmaraşın Çağlayancerit ilçesine 3,5 yıl müftülük yaptım. Gölpazarında iyi hizmetler yapmayı amaçlıyorum. Önce, İstiklal Mahallesinde inşaat halinde olan camimizi bitirip hizmete açmayı hedefliyoruz. Bunun dışında Kuran kurslarımızı daha etkin hale getirerek insanlara faydalı olmaya çalışacağız.
     Cüre, engelli vatandaşların camilere rahat gelmeleri için gerekli çalışmaları da yaptıklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Zafer Özuğur / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER