Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Bilecik heyetinden Milli Eğitim Bakanı Avcıya ziyaret


BİLECİK (A.A) - Bilecik heyetinin Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcıyı ziyaret ettiği bildirildi.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcanın Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcıyı makamında ziyaret ettiği kaydedildi.
     Yağcı, Bilecikli hemşehrileri Avcının Milli Eğitim Bakanı olmasından büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, Bilecikin gelişmesinde bu zamana kadar hep kendisi ile görüş alışverişinde bulunuyorduk. Kendisinin görüşleri bizler için yol gösterici oldu. Bundan sonraki süreç içerisinde de her zaman kendisinin görüşleri bizler için yol gösterici olacaktır.
     Bakan Avcının, Bileciki çok sevdiğini ve kısa sürede ziyaret edeceğini ifade ettiğini belirten Yağcı, ziyaret anısına Osmanlı armasının bulunduğu tabak hediye etti.
    
     -Kurumlar arası masa tenisi turnuvası başladı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Masa Tenisi İl Temsilciliğince il içi kurum ve kuruluşlar arası masa tenisi turnuvası başladı.
     Edebali Stadyumu Sosyal Tesislerinde 4 grup halinde düzenlenen ve 21 takımın yer aldığı 100 sporcunun katıldığı, sosyal etkinliklerin artırılması ve kurumlar arası işbirliğinin sağlanması amacıyla düzenlenen turnuvanın açılış programına, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ve Masa Tenisi İl Temsilcisi İsmail Büyükbay katıldı.
     Vali Yardımcısı Deniz, sporun disiplin ve ilke işi olduğunu ifade ederek, Sporun da ahlaki vardır. O kurallar içerisinde hareket edeceğine inanıyorum. Turnuvaya katılarak göstermiş oldukları medeni cesaretten dolayı sporcularımızı kutluyorum dedi.
    
     -Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası
    
     (Fotoğraflı)
    
     Gölpazarı ilçesinde, Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası fidan dikimi gerçekleştirildi.
     Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Gölpazarı Meslek Yüksekokulu tarafından, Reşadiye Mahallesindeki mesire alanında düzenlenen törene, Kaymakam Ömer Şahin, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şenol Avcı, Orman İşletme Şefi Gözde Güneri ve öğretim görevlileri ile öğrenciler katıldı.
     Avcı, yaptığı konuşmada, kenti daha da güzelleştirmeye katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirterek, Ormanlar yurdun en önemli zenginlik ve tabii güzellik kaynağıdır. Tabii güzelliklerin yanında pek çok yararları sayabilecek ağaçları korumak, geliştirmek ve çoğaltmak herkesin görevidir dedi.
     Konuşmanın ardından 200 karaçam, dış budak, akasya ve çınar fidanı toprakla buluşturuldu.
    
     -Halı saha turnuvası
    
     (Fotoğraflı)
    
     Gölpazarı İlçe Emniyet Amirliği tarafından Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle halı saha turnuvası düzenlendi.
     Turnuvaya, Belediye, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Beşiktaşlılar ve Fenerbahçeliler Derneği ile kamu kurumları olmak üzere 16 takımın katılıyor.
     Emniyet Amiri Fatih Doğan, turnuvaya kurumların ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade ederek, dostluk havası içinde geçen karşılaşmaların, kurumlar, dernekler ve vatandaşların kaynaşmasına katkı sağlayacağını söyledi.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan - Zafer Özuğur
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER