Bilecik Belediye Başkanı Yağcı:

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: -Bilecik Belediyesi olarak alnımız açık, yaptığımız her işin hesabını kuruşuna kadar verebiliriz


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak alınlarının açık olduğunu, yaptıkları her işin hesabını kuruşuna kadar verebileceklerini söyledi.
     Yağcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, son günlerde bazı basın yayın organlarında çıkan, amacını aşan ve Bilecik Belediyesi ile şahsını töhmet altında bırakmaya yönelik aslı olmayan haberleri görmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
     Bilecik için ayrılan misafir ağırlama ve tanıtım giderleri hakkında yapılan haberin yanlış ve eksik bilgiler taşıdığını ifade eden Yağcı, şöyle devam etti:
     Bir soru önergesi üzerine İçişleri Bakanlığına verilen cevapta illerin tören ve misafir ağırlama giderlerine ilişkin olarak, Valilik Mahalli İdareler İl Müdürlüğü tarafından yazılan yazıda, Bilecikin rakamları toplamda 366 bin lira olması gerekirken, virgül ve yazım hataları sebebiyle 36 milyon lira olarak zikredilmiş ve bu da gözden kaçarak Meclise soru önergesi şeklinde verilmiş. Bunun ulusal bir basın kuruluşuna yansıması üzerine ilimizde yayın yapan bazı yerel internet siteleri ve kimseler bu rakamları çarpıtmıştır. Buna ilişkin olarak ertesi gün sorunun çıktığı yerde tekzip yazısının yayınlanmasına rağmen ilgili kişi ve sitenin haberi yayından kaldırmaması, kişilerin hakkımızdaki kötü niyetini yansıtmıştır. Bilecik Belediyesi olarak alnımız açık, yaptığımız her işin hesabını kuruşuna kadar verebiliriz.
     Yağcı, ilgili kişi ve site hakkında araştırmadan, bilgi sahibi olmadan yayın yaptığı ve kötü yorumlar ile zan altında bırakmaya neden oldukları gerekçesiyle hukuki zeminde haklarını arayacaklarını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER