Bilecik Belediyesinden basına mensuplarına iftar

Bilecik Belediyesinden basına mensuplarına iftar -Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: Bilecik ve Bilecikte yaşayanların hizmetin en iyisine layıktır düşüncesiyle hizmet etme gayreti içerisindeyiz


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Temel amacımız ve hedefimiz, Bilecik ve Bilecikte yaşayanların hizmetin en iyisine layıktır düşüncesiyle hareket ediyoruz ve bu düşünce içerisinde hizmet etme gayreti içerisindeyiz dedi.
     Yağcı, yerel ve yaygın basın mensuplarının temsilcilerine verdiği iftar yemeğinde, 8 yıldır kente ve insanlara hizmet etmenin hazzını ve gururunu yaşadığını belirterek, göreve geldikleri günden itibaren artılarının ve eksikliklerinin olabileceğini söyledi.
     Bilecikte el birliği içinde birçok güzel olayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:
     Düne baktığımızda bugün neler elimizde artı olarak olduğunu görüyoruz. Ama şehrimiz ve insanımız için kesinlikle yeterli görmüyoruz. Bugün dünden iyi yarın da bugünden çok daha iyi olacak. Bazen eleştiriler farklı bir noktadan bizlere yol açıyor. Bazen destekler enerji ve güç veriyor, bir olayın gerçekleşmesini temin ediyor. Dönem dönem belki birbirimize kızıyoruz, belki kırgınlık geçiriyoruz ama ben eminim ki eleştiri de bulunan herkes her şeyin iyi olması amacıyla eleştirileri yapıyor. Olumlu eleştirileri canı gönülden kabul ediyoruz. Bunları hizmete dönüştürme konusunda çaba harcıyoruz.
    
     -Her olumlu şeyde hemşehrilerimizin emeği var-
    
     Yağcı, Bilecikin gelişim noktasındaki adımlarının, yürüyüşlerinin daha hızlı olacağına inandığını bildirdi.
     Bursa karayolunun bağlanması ve Bursa-İstanbul-Ankara hızlı tren hattının da oluşmasıyla Bilecikin sosyal, kültürel, kentsel, ticaret ve sanayi alanında çok ciddi gelişmeler olacağını anlatan Yağcı, şöyle devam etti:
     Şehrimiz bu zamana kadar hak etmiş olduğu ama bir türlü elde edemediği değeri ve şansı bu dönem içerisinde gerçekleştireceğini, bulacağına inanıyorum. Özellikle üniversitemizin açılması şehrimizin inşaat ve diğer sektörlerin gelişiminde ciddi bir pay sahibi ve lokomotifi oldu. Bu zamana kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız tüm çalışmalar, birlikte gerçekleştirdiğimiz, bizlere inanan, eleştiren, hangi konumda durumda olursa olsun yapılan her olumlu şeyde hemşehrilerimizin emeğinin olduğunu düşünüyoruz. Temel amacımız ve hedefimiz, Bilecik ve Bilecikte yaşayanların hizmetin en iyisine layıktır düşüncesiyle hareket ediyoruz ve bu düşünce içerisinde hizmet etme gayreti içerisindeyiz.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecik Belediyesinden basına mensuplarına iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER