Bilecik Tabipler Odasından yemek

Bilecik Tabipler Odasından yemek


BİLECİK (A.A) - Bilecik Tabipler Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle program düzenlendi.
     Bir Restorantta düzenlenen programa, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar ve eşi Dr. Nihal Akpınar, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Sağlık İl Müdürü Mehmet Ali Fidan, Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürü Ömer Balcı ve Tabipler Odası Başkanı Ethem Dağlı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda doktor katıldı.
     Dağlı, Devlet Hastanesi 112 Acil Servis Başhekimliğini gönüllü olarak yürüten Ali Kayaya muayene ettiği hastanın saldırısına uğramasından dolayı Tıp Bayramını buruk kutladıklarını belirterek, meslektaşlarının kendilerine yakışan bir sorumluluk anlayışı ve hassasiyetle görevlerini yerine getirdiğini söyledi.
    
     Konuşmanın ardından emekliye ayrılan doktorlardan Sungur Turana, Tarık Tarkana, Hasan Dikiciye, Behzat Yetişkine, Vali Akpınar, Belediye Başkanı Yağcı, Sağlık İl Müdürü Fidan ve Halk Sağlığı Müdürü Balcı tarafından plaket verildi.
     Etkinlik, Sağlık Meslek Lisesi 4. Sınıf öğrencisi Hakan Kaşerin Tıp okudum doktor oldum adlı şiiri okuması, keman sanatçısı Emre Küçükün ve yerel sanatçıların konseriyle sona erdi.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecik Tabipler Odasından yemek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER