Bin kişilik kadro için 11 bin

Bin kişilik kadro için 11 bin 506 kişi başvurdu -Siverek ilçesinde, bin kişinin alınacağı geçici kadronun belirlenmesi için 11 bin 506 kişi arasında kura çekildi


ŞANLIURFA (A.A) - Siverek ilçesinde Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında alınacak bin kişilik geçici işçi kadrosu için 11 bin 506 kişi başvuruda bulundu.
     İŞKURun düzenlediği TYÇP kapsamında, ilçedeki çeşitli işlerde kısa süreli çalıştırılacak bin işçi kadrosu için 11 bin 506 kişinin başvuruda bulunması üzerine, işçileri belirlemek amacıyla spor salonunda noter huzurunda kura çekilişi yapıldı.
     İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Mahmut Kaya, çekilişin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, geçici işlere aşırı müracaatın olduğunu belirterek, TYÇP kapsamında ilçede bin kişilik iş imkanı için 11 binin üzerinde başvuru olunca çalışacak kişilerin isimlerini noter tarafından kurayla belirledik. Burada ismi çıkmayan arkadaşlarımız üzülmesin, İŞKURun başka projeleri de bulunuyor, burada isimi çıkmayan arkadaşlar yeni projelerimize de başvurabilir dedi.
     Bu arada çekilişi izlemek için salona gelen ve kurada ismi çıkmayan vatandaşların üzüldüğü görüldü.
     Kuradan isimleri açıklananların kısa süre sonra işe alınacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş / Rauf Maltaş / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Bin kişilik kadro için 11 bin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER