Bingöldeki askeri araca yapılan saldırı

Bingöldeki askeri araca yapılan saldırı -Saldırıda şehit olan askerlerden Kayhan Kahramanın, askeri birliğinden izin alarak nişanlanmak için memleketine geldiği öğrenildi


VAN (A.A) - Bingöldeki saldırıda şehit olan askerlerden Kayhan Kahramanın, askeri birliğinden izin alarak nişanlanmak için memleketine geldiği öğrenildi.
     Bingöl-Muş karayolunda teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerden Gürpınar ilçesi nüfusuna kayıtlı Kayhan Kahramanın, Van merkez Yenimahalledeki evinde hüzün yaşanıyor.
     Evlerinin önünde kurulan çadırda taziyeleri kabul eden baba Mustafa Kahraman, metaneti ile dikkati çekti.
     Devlet büyüklerinden akan kanı durdurmalarını isteyen Kahraman, Allah başka acı, keder vermesin. İnşallah benim çocuğum son şehit olur. Ağlayıp, gözyaşı dökerek teröristleri sevindirmeyeceğim. Allah onları kahretsin dedi.
     Şehidin amcası Sadullah Kahraman da acılarının büyük olduğunu belirterek, yeğeninin birliğinden izin alıp nişanlanmak için evine geldiğini ifade etti.
     İzne gelmesini kendilerinin istediğini anlatan amca Kahraman, Sözlüydü ve nişan yapacaktık. Ama olmadı ve Allahın takdiri ile şehit oldu. Cenab-ı Allah sabır versin diye konuştu.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Bingöldeki askeri araca yapılan saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER