Bingöl Şehit Aileleri Derneği, Gaziantepteki saldırıyı

Bingöl Şehit Aileleri Derneği, Gaziantepteki saldırıyı kınadı


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Şehit Aileleri Derneği Gaziantepteki bombalı saldırıyı kınadı.
     Dernek Başkanı Ziya Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, sivil ve savunmasız vatandaşların canına kastedenleri nefret ve şiddetle kınadıklarını bildirdi.
     Birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşliğin en üst seviyeye çıktığı mübarek günlerde insanların hayatına kastedenlerin insan olamayacağı kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
     Saldırıda 4ü çocuk 9 masum ve savunmasız vatandaşımız şehit olmuş, onlarca vatandaşımız da yaralanmıştır. Başta küçük çocuklar olmak üzere sivil ve savunmasız vatandaşlarımızın canına kastedenleri onlara yardım ve yataklık edenleri nefret ve şiddetle kınıyoruz. Bu kan emicileri, bu vampirleri Allah perişan etsin. Bu çocukların katilleri terör örgütlerine destek veren, yardım ve yataklık eden, gidip utanmadan, sıkılmadan teröristlerle kucaklaşanlardır. Bunların sorumluları hayadan, edepten yoksun olan, gidip teröristlerin boynuna sarılıp öpen BDPli bayan vekillerdir. Allah bunun hesabını elbette sizden soracaktır. Ayrıca Şırnakta askerlerimizi taşıyan sivil minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan 9 askerimize ve bir köy korucumuza da Allahtan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dilerim. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik /Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Bingöl Şehit Aileleri Derneği, Gaziantepteki saldırıyı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER