Bingöl Üniversitesi radyo kurdu

Bingöl Üniversitesi radyo kurdu


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Üniversitesi tarafından Kampüs FM adıyla kurulan radyo yayın hayatına başladı.
     Bingöl Üniversitesi bünyesinde 92.1 frekansta yayın hayatına başlayan Kampüs FM, Medya İletişim ile Radyo Televizyon Programcılığı bölümlerinde okuyan öğrenciler için uygulama yeri olacak.
     Pop, rock, yabancı, klasik, jazz, Zazaca, Kürtçe ve Türkçe yayın yapacak radyonun, üniversite gerçekleştirilecek konferans, panel, bilimsel çalışmalar, sağlık ve kültür etkinliklerini de yayınlayacağı öğrenildi.
     Konuyla ilgili olarak üniversiteden yapılan açıklama, şöyle:
     Üniversite öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programlarla Kampüs FM, her saati dolu dolu olan bir radyo özelliğini kazanacaktır. FM bandı 92.1 frekansından ve radyo.bingol.edu.tr adresinden yayınlarını ulaştıran Kampüs FM olarak en büyük amacımız öğrencilerimizin sesi olmak ve üniversitemizde gerçekleşen bilimsel çalışmaları özellikle panel, konferans ve seminerleri canlı yayınlarla Bingöllülere aktaran bir frekans olmaktır. Üniversite içerisinde öğrencilerimizin radyoya katkıda bulunması için belirli aralıklarla kampüsün ve Bingölün değişik yerlerinden yapacağımız canlı yayınlarla öğrencilerimiz ile üniversitemizin sesini Bingöllülere aktaracağız.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik / Nurten Aslan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Bingöl Üniversitesi radyo kurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER