Bingöllü iş adamlarından KAGİADa ziyaret

Bingöllü iş adamlarından KAGİADa ziyaret


OSMANİYE (A.A) - Bingöllü bir gurup iş adamı, Kadirli Girişimci İşadamları Derneğini (KAGİAD) ziyaret etti.
     Dernek Başkanı Muhittin Akkaya, ziyarette yaptığı açıklamada, Kurban Bayramında KAGİAD üyesi bazı iş adamları ve Kadirlili esnaftan oluşan bir heyet ile Bingölün Genç ilçesinde bazı ziyaretlerde bulunarak, iş adamları tarafından tespit edilen maddi durumu iyi olmayan ailelere yardımda bulunduklarını söyledi.
     Akkaya, yaptıkları yardım çalışması ve ziyaretlerden dolayı Bingöllü iş adamlarının Kadirliyi kardeş şehir olarak kabul ettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Yapılan bu ziyaret, aramızdaki kardeşlik bağını biraz daha pekiştirtirmiştir. Bu organizasyonda büyük emeği bulunan Kadirli Aktif Özel Öğretim Kurumları Şirket Müdürü ve derneğimizin üyesi Sayın Ali Turhala hem biz hem de Bingöllü iş adamları teşekkür ediyoruz. Bu kardeşliğin pekiştirilmesi ve devam ettirilmesi için elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizi hatırlatmak istiyorum. Bu tür ziyaret ve iş görüşmelerinin yapılması ilçemiz için en büyük gurur kaynağı olacaktır.
     KAGİADın kurulduğu günden bu yana yaptığı çalışmaların anlatıldığı slayt gösterisi ile devam eden ziyaret, görüş alışverişinde bulunulması ile sona erdi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Bingöllü iş adamlarından KAGİADa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER