Binicilik

Binicilik -Kara Harp Okulu Komutanlığı Kupasını, Sir Kanka isimli atıyla Bursa Atlı Spor Kulübünden Nail Sular kazandı


ANKARA (A.A) - Binicilikte, Kara Harp Okulu Kupasını, Sir Kanka isimli atıyla Bursa Atlı Spor Kulübünden Nail Sular kazandı.
     Binicilik Federasyonu ve Başkent Binicilik Kulübünün ortaklaşa düzenlediği ve Capital Country Club Binicilik Tesislerinde düzenlenen Özel Unvan ve Türkiye Şampiyonası Binicilik Engel Atlama Yarışmalarında Kara Harp Okulu Komutanlığı Kupasını, Sir Kanka isimli atıyla Bursa Atlı Spor Kulübü sporcusu Nail Sular elde etti.
     Yağmur altında 41 atın mücadele ettiği kupada, Nail Sular parkuru 65 saniyede hatasız tamamlayarak kupayı almaya hak kazandı.
     Karagücü Binicilik Ekibinden Yüzbaşı Doğan Deniz Rüya isimli atıyla parkuru 66,25 saniyede ve hatasız bitirerek ikinciliği elde ederken, aynı ekipten Yüzbaşı Mustafa Şahin de Aykız isimli atıyla, parkuru 71,16 saniyede ve hatasız tamamlayarak üçüncü sırada yer aldı.
     Kara Harp Okulu Komutanlığı Kupasını kazanan Nail Sulara ödülünü, Kara Harp Okulu Dekanı Tuğgeneral Murat Yetgin verdi.
     Yıldızlar kategorisinde ise İstanbul Atlı Spor Kulübünden Pelin Deneçli Untouchable isimli atıyla parkuru 79,21 saniyede hatasız tamamladı ve birinci oldu. Deneçli, Winnovet W isimli atıyla parkuru 75,06 saniyede 4 ceza puanıyla bitirerek ikinciliği de elde etti. Üçüncülük ise Ankara Atlı Spor Kulübünden Sancak adlı adıyla Onur Alp Gökdağın oldu.
     Bugün Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kupası ile sona erecek yarışmalar, 14 Ekim Pazar günü tamamlanacak.
    
     Muhabir: Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER