Binicilik

Binicilik -Engel Atlama Balkan Şampiyonası, Bursada yapılacak


BURSA (A.A) - Binicilik Engel Atlama Balkan Şampiyonası, 6-9 Eylül tarihleri arasında Bursada yapılacak.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Binicilik Federasyon Başkanlığı tarafından bu yıl 6-9 Eylül tarihleri arasında Bursada yapılması planlanan, Binicilik Engel Atlama Balkan Şampiyonasının ön hazırlık toplantısı Bursa Atlı Spor Kulübünde yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sevgiye Acar, Binicilik Federasyonu Başkanı Tunç Çapa, Bursa Atlı Spor Kulübü Başkanı Selçuk Yedikardeşler, Binicilik Federasyonu Genel Sekreteri Taşkın Özdemir, Binicilik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Akbaş ve kulüp üyeleri katıldı.
     Binicilik Engel Atlama Balkan Şampiyonasının ilk kez Bursada düzenleneceğini belirten Müftüoğlu, Atıcılar Olimpik Atletizm Pistinin çim zemini ve tribün yapısıyla müsabakaların yapılmasına en uygun yer olduğunu, gereken tüm desteği vereceklerini dile getirdi.
     Binicilik Federasyonu Başkanı Tunç Çapa da sporda marka kent olma yolunda ilerleyen Bursada böyle bir organizasyonu gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını, karnaval havasında bir şampiyona gerçekleştirmeyi hedeflediklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER