Bir elde baston, bir elde kazma

Bir elde baston, bir elde kazma -Balıkesir Valiliği Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde barınan yaşlılar, Yeşilyurt köyünde fidan dikti


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Valiliği Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde barınan yaşlılar, Yeşilyurt köyünde fidan dikti.
     Merkez ile Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, Yeşilyurt köyüne gelen 48 yaşlı, 15 dönümlük alanda 230 çam fidanını toprakla buluşturdu. Etkinliğe katılan bazı yaşlıların bir ellerinde baston, diğer ellerindeki kazmayla toprak kazması dikkati çekti.
     Merkezin müdürü Leyla Demirel, etkinliğin huzurevinde kalan yaşlıları mutlu ettiğini söyledi. Amaçlarının yaşlıların günlük hayatlarına renk katmak ve gençlere mesaj vermek olduğunu dile getiren Demirel, Orman Bölge Müdürlüğü ile merkezimiz arasında yapılan işbirliğinde yaşlılarımız, Orman Bölge Müdürlüğü personeli ve bazı köylülerle gelecek nesillere bir miras bırakmak adına fidan dikti. Gençlerimize örnek olmasını diliyoruz. İnşallah bu kampanyanın devamını onlar getirir diye konuştu.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bir elde baston, bir elde kazma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER