Birleşik Kafkasya Derneğinden MHPye ziyaret

Birleşik Kafkasya Derneğinden MHPye ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Mükremin Öner ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İl Başkanı Mete Ekeyi ziyaret etti.
     Dernek Başkanı Öner, faaliyetleri hakkında bilgi vererek, MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçelinin Türk siyasetine önemli katkıları olduğunu vurguladı.
     Öner, Bizler Milliyetçi Hareket Partisinin muhalefetteki tavrını, söylemlerini, yaklaşımlarını beğeniyor ve takdir ediyoruz. Genel Başkan Devlet Bahçelinin hakikaten Türkiye siyasetine önemli katkılarının olduğuna inanıyoruz. Devlet Bahçelinin ve camianızın bu memleket için güzel hizmetler yapma gayreti içinde olduğuna canı gönülden inanıyoruz. İnşallah hizmetleriniz artarak devam eder dedi.
     İl Başkanı Mete Eke de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Önere çalışmalarında başarı diledi.
     Türk siyasi tarihi incelendiğinde bir çok liderin ülke için çeşitli hizmet sunduğunun görüleceğine işaret eden Eke, Her biri hizmet anlamında bu ülkeye bir şeyler yaptı. Ancak Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin biyografisi incelendiğinde, sadece adı gibi devlete ve millete hizmetten başka hiçbir ideali ve düşüncesi olmadığı görülür. Sizin bu sözleriniz bizleri çok mutlu etti. İnşallah Türk milleti bunu her geçen gün daha iyi idrak eder ve bu milletin başına layık olduğu bir lider gelir diye konuştu.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Birleşik Kafkasya Derneğinden MHPye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER