Bisiklet

Bisiklet -"Portakal Çiçeği Türkiye Yol Bisikleti Yarışmaları" kapsamında, büyük ve genç bayanlar yol yarışmaları tamamlandı


ADANA (A.A) - Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan "Portakal Çiçeği Türkiye Yol Bisikleti Yarışmaları" kapsamında büyük ve genç bayanlar yol yarışmaları tamamlandı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 100. Yıl Mahallesindeki fuar alanı önünden Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Mahmut Kırın startını verdiği yarışmalarda, büyükler 20, genç bayanlar ise 15 kilometre pedal çevirdi.
     Yarışmalar sonunda büyük bayanlarda birinciliği Ankara Gençlikspordan 1.10.55lik derecesiyle Semra Yetiş kazanırken, ikinciliği Ankara Keçiören Bağlımspor Kulübünden 1.15.19lık derecesiyle Esra Kürkçü, üçüncülüğü ise Kocaeli Birisaspordan 1.15.57lik derecesiyle Cansu Türkmenoğlu elde etti.
     Genç bayanlarda ise Sakarya Telekomspordan 1.19.49luk derecesiyle Ayşenur Turgut birinci, 1.19.51lik derecesiyle Beste Nur Keleş ikinci, Trabzon Alyanaz Spor Kulübünden 1.25.32lik derecesiyle Aybüke Köksal üçüncü oldu.
     Dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adananın bisiklet sporu için 12 ay uygun ve ideal olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER