Bitlisten, Muşa otobüs desteği

Bitlisten, Muşa otobüs desteği


MUŞ (A.A) - Bitlis Belediye Başkanlığının sunduğu destekle, Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) öğrencilerinin servis sorunu geçici olarak çözüldü.
     Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, gazetecilere yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerinin yol kapatma eyleminin ardından, 8 otobüs tahsis ettiklerini, 2 otobüsün Bitlis Belediyesi tarafından gönderildiğini belirtti.
     Daha önceden yaptıkları ihalelere hiçbir iştirakçinin katılmadığını ve ihale yapamadıkları için ilk etapta 4 otobüs tahsis ettiklerini ifade eden Dede, şöyle konuştu:
     Geçtiğimiz günlerde öğrenciler, otobüslerin yetersiz olmasından dolayı, bizi eğitim fakültesi önünde protesto etmişti. O gün orada bu sorunu çözeceğimize dair söz verdim ve öğrenciler eyleme son vermişti. Öğrencileri haksız bulmuyorum. Ortada bir mağduriyet vardı ve bunu çözmeye çalışıyoruz. 4 olan otobüs sayısını 6ya çıkarttık. Ayrıca Bitlis Belediyesinden de otobüs talep ettik. Oradan da 2 otobüs geldi. İhalemiz sonuçlanıncaya kadar bu otobüsler, öğrencilerin hizmetinde olacak.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bitlisten, Muşa otobüs desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER