Bodrumda, Bodrum kıyafetleri defilesi

Bodrumda, Bodrum kıyafetleri defilesi -Modacı Cemil İpekçinin öğrencisi Özkeskinin düzenlediği defilede, Bodrum kıyafetleri tanıtıldı -Modacı Cemil İpekçi: -Bir ülkede en önemli kişiler bence kadınlar. Çünkü, kadınlar k


MUĞLA (A.A) - Modacı Cemil İpekçinin öğrencisi Asiye Özkeskinin Bodrum kıyafetleri adlı defilesi Bodrumda gerçekleştirildi.
     Ortakent-Yahşi belediyesine bağlı Yakaköyde bulunan Dibekli Han Sanat köyündeki defileye, Modacı Cemil İpekçi de katıldı. İpekçi, saf ipekten yapılan kumaşlardan oluşan defileyi ilgiyle izledi.
     Defilede, yaklaşık 50 kıyafet eski mankenlerden Merve İldeniz ile Modacı Deniz Olgaçın da aralarında bulunduğu 14 manken ile tanıtıldı.
     Otantik kıyafetlerden tasarlanan birbirinden değişik ürünler, defileye katılan davetliler tarafından yoğun alkış aldı. Bir saat süren defile sonrasında modacı Cemil İpekçi, yaptığı açıklamada, öğrencisinin çalışmalarını ilgiyle izlediğini ona destek olmak için defileyi yakından görmek istediğini söyledi.
     Etnik tasarımcı olduğunu ve bu toprakları çok sevdiğini belirten İpekçi, kadınlarla ilgili şunları kaydetti:
     Bir ülkede en önemli kişiler bence kadınlar. Çünkü, kadınlar kazanmıyorsa, kadınlar eğitimsizse, onların yetiştirdikleri çocuklarda o denli olur. Kadınları sadece seyredip hayran oldum. Bu sene meslek hayatımda 42. yılım. Hala kadınlarlayım, hala onlardan çok umutluyum.
     Daha sonra Bodrum kıyafetleri ile mankenler gazetecilere poz verdi.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Bodrumda, Bodrum kıyafetleri defilesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER