Bodrumda süt üreticisinin eylemi

Bodrumda süt üreticisinin eylemi -Mumcular beldesinde süt birliğinden 2 aylık parasını alamadığını iddia ederek, kaymakamlık binası önünde eylem yapmaya kalkışan kişinin sorunu, görüştüğü Kaymakam Gödekmerdan tarafından çözül


MUĞLA (A.A) - Bodrumun Mumcular beldesinde süt birliğinden 2 aylık parasını alamadığını iddia ederek, kaymakamlık binası önünde eylem yapmaya kalkışan kişinin sorunu, görüştüğü Kaymakam Mehmet Gödekmerdan tarafından çözüldü.
     Mumcular beldesinde hayvancılık yaparak geçimini sağlayan Şahir Küre, yaklaşık 2 aydır Mumcularda üyesi olduğu süt birliğinden parasını alamadığını iddia ederek, Bodrum Kaymakamlığı önüne geldi.
     Özel aracıyla kaymakamlık binası önüne gelen Küre, aracında getirdiği hayvan atıklarını yola döktü. Daha sonra bölgeye gelen polis ekipleri tarafından sakinleştirilen Küre, kaymakamlık binasına götürüldü.
     Küre, kaymakamlık yetkililerince sakinleştirilerek, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ile görüştürüldü. Küre, sıkıntılarını Kaymakam Gödekmerdana anlattı.
     Yaşanan olayla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Kaymakam Gödekmerdan, Süt üreticimiz, bir köyümüzde oturuyor. Zor şartlarda ürettiği sütleri de süt birliğine vererek değerlendiriyor. Süt birliğinden alacağı var, alamamış. Biz süt birliği başkanımızla görüştük. Pazar gününe kadar bütün alacaklarını vatandaşımıza ödeyecek dedi.
     Kürenin elektrikle ilgili sıkıntısı da olduğunu ifade eden Gödekmerdan, Elektrik ile ilgili de sıkıntılar var, onu da müdürümüze söyledik. Gereken yardımı yapacak. Bu şekilde vatandaşımızın sorunlarını çözmüş olacağız diye konuştu.
     Küre, görüşmenin ardından yola döktüğü hayvan atıklarını toplayarak bölgeden ayrıldı.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda süt üreticisinin eylemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER