Bölgelerarası 17. Atletizm Kros Yarışması yapıldı

Bölgelerarası 17. Atletizm Kros Yarışması yapıldı


ANTALYA (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bölgelerarası 17. Atletizm Kros Yarışması yapıldı.
     Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Antalya Bölge Müdürü Ahmet Sütçü, Duacı Kamp Merkezinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, öğrenciler arasındaki birlikteliği artırmak amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini kaydetti. Yarışmalarda hangi bölgenin birinci olacağından çok, birlikteliğin ve kardeşliğin önemli olduğunu vurgulayan Sütçü, öğrencilere başarı diledi. Gençlere inandıklarını ve kurum olarak en iyi hizmeti götürmek için çalıştıklarını anlatan Sütçü, "En iyi olmak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Çünkü gençlik, toplumun sürekliliği için hayat kaynağıdır" dedi.
     Yarışmaya Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı 14 bölge müdürlüğünden 104 sporcu katıldı. Kızların bin 500 metre, erkeklerin ise 3 bin metre koştuğu yarışta kızlarda Denizli takımı birinci, Gaziantep takımı ikinci, Erzurum takımı üçüncü oldu. Erkeklerde ise birinciliği Zonguldak, ikinciliği Samsun, üçüncülüğü Kayseri takımı elde etti.
     Ferdi müsabakalarda ise kızlarda Denizliden Selime Şaşar birinci, Gaziantepten Aynur Ayhan ikinci, Denizliden Bahar Öztürk üçüncü oldu. Erkeklerde birinciliği Erzurumdan Abdul Cebar Şimegu, ikinciliği Antalyadan Ercan Karaca, üçüncülüğü Erzurumdan Şaban Namlıoğlu kazandı.
     Yarışların sonunda dereceye giren öğrencilere madalya ve kupa verildi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Bölgelerarası 17. Atletizm Kros Yarışması yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER