Boluda 6 bin 400 kişiye madde

Boluda 6 bin 400 kişiye madde bağımlılığı semineri verildi


BOLU (A.A) - Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) tarafından, Umut Yolcuları projesi kapsamında Bolu genelinde toplam 6 bin 400 kişiye madde bağımlılığı konusunda seminer verildi.
     Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlisi ve TUBİM Bolu İl Temsilcisi Başkomiser Şükrü Güler, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak durmaları amaçıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.
     Güler, 2011 yılında uygulamaya konulan Umut Yolcuları projesi kapsamında, gençleri kötü alışkanlıklar ve madde bağımlılığından korunması, madde bağımlısı gençlerin rehabilite edilmesi ve topluma kazandırılması, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılması sağlanarak kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla 2012 yılı içinde birçok eğitim semineri verildiğini belirtti.
     Şükrü Güler, Bolu genelinde proje kapsamında 350 din görevlisi, 450 üniversite öğrencisi, 5 bin 450 lise öğrencisi ve 100 meslek edindirme kursiyeri olmak üzere toplam 6 bin 400 kişiye eğitim semineri verildiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Boluda 6 bin 400 kişiye madde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER