Boluda kadınlar, kadın sağlığı konusunda bilgilendirildi

Boluda kadınlar, kadın sağlığı konusunda bilgilendirildi


BOLU (A.A) - AK Parti Bolu Kadın Kolları tarafından Kadın sağlığı konularını içeren seminer düzenlendi.
     Necip Fazıl Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını yapan AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Partinin sağlık alanında yaptığı reformlara vurgu yaparak, hastanelerde insanların balık istifi gibi yattığı dönemleri ayaklar altına alarak, tüm hastaneleri ayrım yapmaksızın insanların emrine amade kılan bir sağlık sektörü yarattıklarını ifade etti.
     Aydın, Türkiyenin sağlık konusunda Avrupadaki ülkelerle yarıştığını belirterek, Dünyanın birçok ülkesinden hastalar şifa bulmak için Türkiyeye geliyor. Böyle bir dönemin mimarı Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın izinde yürüyenleriz bizler, varlık sebebimiz olan Halka hizmeti bu gün sizleri sağlık konusunda bilgilendirerek ifa etmek istedik şeklinde konuştu.
     Aydının konuşmasının ardından Ankara Kadın Sağlığı Derneği Başkanı İbrahim Büyükkıvanç söz alarak, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 81 ilde yapmakta olduğu Adan Zye Kadın Sağlığı seminerlerinin Bolu ayağını gerçekleştirdiklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Zafer Göder
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Boluda kadınlar, kadın sağlığı konusunda bilgilendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER