Bolu, futbol takımlarının kamp merkezi olacak

Bolu, futbol takımlarının kamp merkezi olacak -Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: -Galatasaray ve Trabzonsporun Boluya tesis yapması konusunda görüşmelerimiz devam ediyor


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin Boluya tesis yapması konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.
     Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kış mevsiminde Antalyanın çok sayıda futbol takımını ağırladığını, Bolunun da yaz aylarında takımların ilgi odağı olması için çalışmaların devam ettiğini anlattı.
     Kartalkayadaki 5 otelin yaz aylarında kapalı olduğunu hatırlatan Yılmaz, Oradaki otellerin 12 ay boyunca çalışması için Sarıalan Yaylası bölgesine 12 adet futbol sahası yapılması, Abant bölgesine futbol sahaları yapılması ve kent merkezine yapılacak olan sahalar için çalışmalarımız devam ediyor. Altyapımızı kurmakla ilgili çalışmalarımızı adım adım gerçekleştiriyoruz diye konuştu.
     Fenerbahçenin Düzcedeki Topuk Yaylasında tesisi bulunduğunu anımsatan Yılmaz, Fenerbahçe, doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkının yakınlarına tesis yaptı. Beşiktaş takımı ile 2012 yılında görüşmelerimiz oldu, Seben Gölü kenarına tesis yapacaklar. Boluyu bütün dünya takımlarının gelmek istediği bir yer haline getirebilir miyiz düşüncesindeyiz. Bütün amacımız bu şeklinde konuştu.
     Galatasaray ve Trabzonsporun Boluya tesis yapması konusunda görüşmelerimiz devam ediyor diyen Yılmaz, yerli ve yabancı takımları kente beklediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Zafer Göder - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Bolu, futbol takımlarının kamp merkezi olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER