Bolu Dağında Kurban Bayramı önlemleri

Bolu Dağında Kurban Bayramı önlemleri -Bolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Sönmez: -Bayram boyunca 18 ekiple görev yapacağız


BOLU (A.A) - Bolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Murat Sönmez, Kurban Bayramında 18 ekiple görev yapacaklarını söyledi.
     Sönmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramda oluşacak trafik yoğunluğunu diğer kurumlarla koordineli çalışarak atlatacaklarını bildirdi.
     Trafiğin yoğun olduğu günlerde hız kontrolüne ağırlık vereceklerine dikkati çeken Sönmez, Bayram boyunca 5i radar ekibi olmak üzere 18 ekiple görev yapacağız. Otoyolda her 25-30 kilometrede bir ekibimiz olacak. D-100 ve D-750de de aynı şekilde yoğun önemlerimizi alacağız diye konuştu.
     Vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla toplu taşıma araçlarına yönelik denetimleri de artıracaklarını belirten Sönmez, takograf kontrolünün bayram boyunca süreceğini anlattı.
     Sönmez, bayramda yağışlı ve soğuk hava beklemediklerini ifade ederek, Kazaların büyük çoğunluğu aşırı süratten oluyor. Karayolları da çok ciddi şekilde takip ediyor. Güzergahımızda D-100, D-750 ve otoyolda bayram süresince yol bakım çalışması olmayacak, zaruret hali dışında şeklinde konuştu.
     Sönmez, varış zamanını planlayarak yola çıkmaları ve acele etmemeleri konusunda tatilcileri uyardı.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Bolu Dağında Kurban Bayramı önlemleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER