Bolu İl Sağlık Müdürü Arık:

Bolu İl Sağlık Müdürü Arık: Bolunun dört bir tarafında halkımızın daha kaliteli ve daha modern binalarda sağlık hizmeti alarak memnuniyetini yüzde 100e çıkarmak hedefimizdir


BOLU (A.A) - Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık, Bolunun dört bir tarafında halkımızın daha kaliteli ve daha modern binalarda sağlık hizmeti alarak memnuniyetini yüzde 100e çıkarmak hedefimizdir dedi.
     Arık, yaptığı yazılı açıklamada, Bolu ve ilçelerinde bulunan sağlık kurumlarının fiziki şartların iyileştirilmesi için, eski binaların onarımı ve yeni bina yapımında hızlı gelişmeler yaşandığını belirtti.
     Bolu merkezinde ve ilçelerde bulunan hastanelerin inşaat çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Arık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Göynük Himmetoğlu Aile Sağlığı Merkezinin inşaatı tamamlanmış olup kesin kabul aşamasındadır. Dörtdivan Aile Sağlığı Merkezinin inşaatına başlanmıştır. Aynı şekilde Merkez Sağlık Mahallesinde yapılacak Aile Sağlığı Merkezinin tahsis işlemi tamamlanmış olup inşaatına en kısa sürede başlanacaktır. 20 Yataklı Mengen İlçe Hastanesi yapımı tüm hızıyla devam etmekte olup 2013 yılı ikinci yarısında bitirilmesi planlanmaktadır
     15 yataklı Göynük İlçe Hastanesinin yapımı için yer tahsisinin yapıldığını ve temel kazısına başlandığını vurgulayan Arık, Gölyüzü ve Yeniçağa Aile Sağlığı ve Toplum Sağlığı Merkezilerinin proje ihalelerinin yapıldığını ancak ilgili firmanın işi zamanında teslim etmemesi nedeniyle ihalenin fesih edildiğini aktardı.
     Fesih edilen ihalelerin yenilerinin yapılması için çalışma başlatıldığını dile getiren Arık, açıklamasını şöyle tamamladı:
     400 yataklı devlet hastanesinin yer tespit işlemlerine önümüzdeki günlerde başlanacaktır. Bolunun dört bir tarafında halkımızın daha kaliteli ve daha modern binalarda sağlık hizmeti alarak memnuniyetini yüzde 100e çıkarmak hedefimizdirdiye konuştu.
    
     Muhabir: Zafer Göder - Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bolu İl Sağlık Müdürü Arık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER