Bolu Orman Bölge Müdürlüğü personeline eğitim

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü personeline eğitim verildi


BOLU (A.A) - Bolu Orman Bölge Müdürlüğünce FSC sertifikasyonuna aday olan Aladağ, Seben, Gerede ve Bolu orman işletme müdürlüklerinin personeline eğitim verildi.
     Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde düzenlenen Risk Yönetimi ve Değerlendirme, İş Güvenliği, Yetişkin Eğitimi konularını kapsayan eğitim seminerinde İstanbul Üniversitesi (İÜ) Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muvaffak Osman Engür bilgi verdi.
     Engür, gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitimin ana amacının katılımcıların FSC kapsamında iş yerlerinde sağlık ve güvenlik performansını iyileştirmek olduğunu söyledi.
     Engür, şöyle konuştu:
     Bu kapsamda iş güvenliği, iş kazaları ve meslek hastalıkları, kaza zinciri, güvensiz hareketler ve güvensiz durumlar, kaza raporlama, iş güvenliği mevzuatı konuları yanında hukuki ve cezai sorumluluklar kapsamında bilgilenmesini sağlamaktır. Ayrıca orman işlerinde risk değerlendirme yapabilme, önlemler alma, izleme ve denetimde kontrol listelerini kullanmalarında yararlı olacak bilgi ve becerileri kazandırmaktır.
     Eğitimin ardından katılımcılara sertifika verildi.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Bolu Orman Bölge Müdürlüğü personeline eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER