Bolu Sağlık İl Müdürü Arık:

Bolu Sağlık İl Müdürü Arık: Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da daha kaliteli, daha kusursuz sağlık hizmeti vermek için yapılması gereken ne varsa ivedilikle yapmaya devam edeceğiz


BOLU (A.A) - Bolu Sağlık Müdürü Mahmut Arık, Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da daha kaliteli, daha kusursuz sağlık hizmeti vermek için yapılması gereken ne varsa ivedilikle yapmaya devam edeceğiz dedi.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlunun katılımıyla 1 Şubat Cuma günü İstanbulda gerçekleştirilen 486 araçlık ambulans dağıtım töreni ile Boluya gönderilen biri kar paletli olmak üzere 4 ambulans ve 1 UMKE aracı, İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık tarafından törenle teslim alındı.
     İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde yapılan törende 3 ambulans ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) araçlarını Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Şerife Koçyiğit, Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Selda Erbay, Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Şentürke teslim eden Arık, burada yaptığı konuşmada Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlunun katılımıyla İstanbul´da gerçekleştirilen 486 araçlık ambulans dağıtım töreni ile biri kar paletli olmak üzere 4 ambulans ve 1 UMKE aracını ilimize kazandırdık dedi.
     Bir ambulansın Seben, diğerinin de Mudurnu ilçesinde görevlendirildiğini ifade eden Arık, şunları söyledi:
     İlimizde Gerede ve 5 Nolu Karaçayır Acil istasyonları olmak üzere iki yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu kuruyoruz. Bu çalışmaların Bolu halkına hayırlı olmasını dilerim. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz ve Sayın vekillerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da daha kaliteli, daha kusursuz sağlık hizmeti vermek için yapılması gereken ne varsa ivedilikle yapmaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Zafer Göder - Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bolu Sağlık İl Müdürü Arık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER