Bolvadinden kısa kısa

Bolvadinden kısa kısa -Eski konteynerler hurda olarak satıldı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Bolvadin Belediyesi, ekonomik ömrünü tamamladığı için kullanılmayan konteynerleri hurda olarak sattı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Temizlik İşleri bünyesinde uzun süre kullanılan ve deforme olmaları nedeniyle hizmet dışı bırakılan konteynerler, satışa çıkarıldı.
     Encümen huzurunda gerçekleştirilen hurda satışından 513 lira gelir sağlandı.
    
     -Yeşil alanlarda ilaçlama
    
     Bolvadinde yeşil alanlarda ilaçlama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, yaz döneminin başlamasıyla sinek, böcek ve diğer haşerelere yönelik ilçe merkezindeki yeşil alanlarda yürüttüğü çalışma kapsamında ilaçlama gerçekleştirdi.
     Başta Horan, Akcan ve Adalet parkları olmak üzere ilçedeki yeşil alanlarda gerçekleştirilen ilaçlama, periyodik aralıklarla yaz mevsimi sonuna kadar sürdürülecek.
    
     -Heybeli Termal Tesislerinde ramazan mesaisi
    
     Bolvadin ilçesindeki Heybeli Termal Tesislerinde yer alan sosyal alanların ramazan ayı dolayısıyla her gün saat 02.00ye kadar açık tutulacağı bildirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Heybeli Termal Tesislerine ramazan ayı başından bu yana özellikle iftardan sonra ailelerin yoğun ilgi gösterdiği ve ziyaretçi sayısının her geçen gün arttığı ifade edildi.
     Açıklamada, vatandaşların tesislerden daha uzun süre yararlanması amacıyla tesislerin her gün saat 02.00ye kadar açık tutulacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Burak Aydın / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bolvadinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER