Bozlak ustası Muharrem Ertaş türkülerle anıldı

Bozlak ustası Muharrem Ertaş türkülerle anıldı -Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkülerle Muharrem Ertaş Konserinde, ünlü saz ustası ile oğlu Neşet Ertaşın sevilen türküleri seslendirildi


KIRŞEHİR (A.A) - Bozlak geleneğinin en büyük ustalarından biri olarak kabul edilen Muharrem Ertaş, ölümünün 28. yılında türkülerle anıldı.
     Kırşehir Belediyesinin Kültür Merkezinde düzenlediği Türkülerle Muharrem Ertaş Konserinde, Kırşehir Belediyesi Neşet Ertaş Müzik Topluluğu, ünlü saz ustası ile oğlu Neşet Ertaşın sevilen türküleri ve uzun havalarını seslendirdi.
     Topluluk üyesi sanatçıların koro ve solo olarak okuduğu, Muharrem Ertaşın Evlerinin önü koyun, Kova kova indirdiler yazıya, Başımda altın tacım, Neşet Ertaşın ise, Ay dost, Gönül yarası, Bülbül eserleri beğeni büyük topladı.
     Konseri, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şahin ve çok sayıda kişi dinledi.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Bozlak ustası Muharrem Ertaş türkülerle anıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER