Bozüyükte hayırsever vatandaştan örnek davranış

Bozüyükte hayırsever vatandaştan örnek davranış


BİLECİK (A.A) - Bozüyükte hayırsever bir vatandaş tarafından hibe edilen 4 tekerlekli sandalye düzenlenen törenle ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.
     Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı Enver Güçyeter, Engelliler Derneğinde düzenlenen tekerlekli sandalye teslim töreninde, siyasi partilerin ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek yatağa mahkum engelliler için tekerlekli sandalye yardımında bulunulmasını istediklerini hatırlattı.
     Taleplerine AK Parti Bozüyük ilçe yönetim kurulu üyelerinden Hüsnü Ersoy ve ailesinden olumlu cevap aldıklarını ifade eden Güçyeter, şöyle konuştu:
     Dernek üyeleri zor şartlar altında yaşıyor. İş adamları ve siyasi partilerin yardımlarını bekliyoruz. Dernek üyelerimiz Kurban Bayramında boynu bükük kalmasın. Bu insanlara kurbanlarınızdan hisse, pay ve sadakalarınızı kabul ederek engelli kardeşlerimize sevindirelim. Hem dernek başkanı olarak hem de halkımızın adına sizlerden halkamıza inerek dertlerini, sorunlarını dinleyerek maddi ve manevi siyasi gücünüzü kullanarak yardım etmenizi istiyorum. Sadece ve sadece seçimlere bir iki ay kala halka inmeyi, dertlerini dinlemeyi değil, bugünden itibaren halkla bütünleşmeyi yapmalısınız.
     AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Çam da herkesin engelliler gibi düşündüğü taktirde, engellilerin durumunun daha iyi anlaşılacağını belirterek, Onların sorunları hepimizin sorunları. Bizler, yardımlarımızı ve desteklerimizi hiç esirgemeyeceğiz dedi.
     Konuşmaların ardından tekerlekli sandalyeler engelli vatandaşlara temsil edildi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bozüyükte hayırsever vatandaştan örnek davranış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER