Bozüyükte yapılacak TOKİ ihalesinin tarihi belli

Bozüyükte yapılacak TOKİ ihalesinin tarihi belli oldu


BİLECİK (A.A) - KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecikin Bozüyük ilçesinde yapılacak TOKİ ihalesinin 5 Haziranda gerçekleştirileceğini bildirdi.
     Poyraz, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ Bozüyük Projesi kapsamında, 724 adet konut, bir adet 24 derslikli ilkokul, cami, ticaret merkezi inşa edilmesi planlandığını kaydetti.
     İhalenin yaklaşık 10 ay önce konut yapılacak arazideki Yüksek Hızlı Tren inşaatı atıklarının dökümü nedeniyle iptal edildiğini hatırlatan Poyraz, şunları ifade etti:
     "Bilecikin Bozüyük ilçesinde yapılacak TOKİ ihalesi 5 Haziranda çarşamba günü gerçekleştirilecek. Çarşı Mahallesine yapılması planlanan TOKİ konut alanında okul, cami ve ticaret merkezinin de yapılarak, yeni bir yaşam alanı planlanıyor. Konutlar sayesinde adeta yeni ve modern bir mahalle kurulacak. Bozüyüke yapılan en önemli yatırımlardan birisi olma özelliği bulunan 724 konut, Bilecikte tek seferde yapılan en büyük TOKİ hamlesi olacak. Konutlar, Bozüyüklülerin ev sahibi olabilmeleri için büyük bir fırsat olacak."
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bozüyükte yapılacak TOKİ ihalesinin tarihi belli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER